Naar aanloop van 18 juni, de allesbeslissende gemeenteraadsvergadering over het nieuw te bouwen stadion, hebben Nico Jan Hoogma en Jan Smit de druk aardig weten op te voeren. Zo is te lezen op Elf Voetbal.

Laatstgenoemde had al aangegeven te stoppen als voorzitter als er op achttien juni nog geen beslissing is gevallen. Nico Jan Hoogma zegt nu: “We maken ons op voor de finale, dus het is zeker spannend. De politieke besluitvorming bepaalt uiteindelijk welke kant we met de club opgaan: óf we kunnen ons doorontwikkelen, óf we blijven stilstaan en gaan uiteindelijk achteruit.”

“De focus van de meeste mensen ligt vooral op de detailhandelvisie, maar wij willen ook duidelijk maken dat het hier gaat om een compleet nieuwe entree van de stad. Het stadion is onderdeel van een uitgebreide sportboulevard, waarvan ook de amateurclubs in grote mate gaan profiteren.”

De ondernemers in de binnenstad zijn boos op Heracles en vinden dat de voetbalclub alleen aan zichzelf denkt.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!