Heracles Almelo start het seizoen 2013-2014 met een uitwedstrijd in Arnhem tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 4 augustus in het Gelredome. De tweede wedstrijd het weekend er na (zaterdag 10 augustus) is direct een derby thuis tegen PEC Zwolle. Het voorlopige conceptprogramma is vandaag bekend gemaakt.

Het conceptprogramma is vaak de leidraad voor het definitieve programma. De derby’s voor Heracles beginnen al vroeg in het seizoen. De derby thuis tegen FC Twente is op zaterdag 21 september en de terugwedstrijd in Enschede is op vrijdag 17 januari. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen is een derby tegen promovendus Go Ahead Eagles. Een mooie laatste thuiswedstrijd van het seizoen dus op voorhand. De uitwedstrijd in Deventer is op zondag 3 november.

Het voorlopige conceptprogramma is hier te vinden: Conceptprogramma 2013-2014

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!