Peter Bosz gaat naar Vitesse. De oefenmeester stond al meerdere weken in de belangstelling van Vitesse, maar heeft nu persoonlijk een akkoord bereikt met de Arnhemmers.

Hiermee wordt Peter Bosz de opvolger van Fred Rutten, die Vitesse het afgelopen jaar onder zijn hoede had en vierde werd in de Eredivisie. Aan Bosz de zware taak om de club van Jordania door Europa heen te loodsen en hoger dan dit seizoen te eindigen in de competitie.

Nog meer opmerkelijk nieuws: Peter Bosz wil Hendrie Krüzen meenemen naar Arnhem. Hendrie Krüzen is al tien jaar de assistent bij Heracles, maar schijnt nu wel toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. “Ik sta open voor een club met Europese ambities. Vitesse gaat Europa in, dus dat past precies in mijn plaatje. Het is geen geheim dat Peter en ik goed samen kunnen werken, dus het zou mooi zijn als we dat in Arnhem ook kunnen doen.” Zegt hij tegenover de TC Tubantia.

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!