Na het goede nieuws van gisteren over het nieuwe stadion moeten we weer even overgaan tot de orde van de dag. En dat is dat Heracles momenteel naarstig op zoekt dient te gaan naar versterkingen! Zo blijkt maar weer eens in de De Telegraaf…

De Telegraaf meldt namelijk dat Ajax een nieuw bod aan het voorbereiden is op Lerin Duarte. Ajax heeft de afgelopen dagen geprobeerd Adam Maher van AZ los te weken, maar stuitte op de vraagprijs die het niet wil betalen. Naar verluidt moet Maher tien miljoen euro kosten. Een bedrag dat Ajax niet wil betalen. Hierdoor lijkt de middenvelder naar PSV te gaan, waardoor de positie op het middenveld nog steeds open staat bij de Amsterdammers.

Lerin Duarte geldt daarom nou de belangrijkste pion. Eerder probeerden de Ajacieden Lerin Duarte al te kopen van Heracles, maar dit bod van om en nabij de miljoen euro werd resoluut afgewezen door Jan Smit en Nico-Jan Hoogma. Ajax gaat de komende dagen echter een nieuwe poging ondernemen om de creatieve middenvelder los te weken van Heracles.

In Amsterdam zou Lerin Duarte de opvolger moeten worden van Christian Eriksen, die op zijn beurt naar een grote buitenlandse club wil verkassen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd….

Sponsoren

Reacties (35)

Reageer nu!