Heracles wist afgelopen vrijdag Jan de Jonge als nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. De 50-jarige oefenmeester stond ook in de belangstelling van streekgenoot Go Ahead Eagles, maar koos voor de club uit Almelo toen die zich meldde.

“Ik vind het hartstikke mooi dat ik weer een kans krijg in de eredivisie. Of ik voor minder niet was vertrokken? Nee, zo is het niet. Ik ben ook benaderd door Go Ahead Eagles, ook een prachtige club. Daar heb ik een aantal gesprekken gevoerd, maar soms zit je in de gelukkige omstandigheid dat ook een andere club zich meldt, in dit geval dus Heracles”, aldus de trainer tegenover RTV Drenthe.

Jan de Jonge had direct een goed gevoel bij Heracles. “In Duitsland hebben ze er een heel mooi woord voor: traditionsverein. Dat is het gevoel dat ik heb bij deze club. Helemaal nadat ik de gesprekken had gevoerd met de beleidsbepalers Nico-Jan Hoogma en Jan Smit. Het is vergelijkbaar met het gevoel dat ik had bij de Graafschap.”

Maandag zal Jan de Jonge worden gepresenteerd bij Heracles Almelo.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!