Marko Vejinovic speelt komend seizoen voor Vitesse. De middenvelder komt transfervrij over Heracles Almelo en volgt daarmee de weg van Peter Bosz en Hendrie Kruzen die eerder naar Vitesse vertrokken. Vejinovic tekende voor vier jaar in Arnhem. De club presenteerde hem vandaag in het nieuwe uit-tenue van Vitesse.

“Ik ben zeer tevreden met deze nieuwe stap”, reageert Vejinovic op de website van Vitesse. “Vitesse is een mooie en grote club. De ambitie van de club past bij mijn persoonlijke ambitie. Dat Peter Bosz hier nu trainer is heeft wel meegespeeld.”

“Marko is één van de betere talenten van Nederland. Zowel verdedigend als aanvallend is hij een meerwaarde op het middenveld voor Vitesse”, vult Ted van Leeuwen, technisch directeur van de Gelderse eredivisieclub, aan.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!