Heracles Almelo heeft zaterdagmiddag zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 10-0 gewonnen van de Almelose Selectie. De ploeg van trainer Jan de Jonge stond bij rust met 3-0 voor en liep in de tweede helft uit naar de dubbele cijfers op het veld van avc Heracles.

Jan de Jonge startte de eerste helft met de proefspelers Bo Storm en Akaki Gogia in de basis. Gelegenheidsspits was Ninos Gouriye. Na zo'n 5 minuten spelen scoorde Kwame Quansah het eerste doelpunt van het seizoen uit een benutte penalty. Even later scoorde verdediger Jeroen Veldmate de 2-0. Ninos Gouriye maakkte er voor rust nog 3-0 van. De proefspelers Bo Storm en Akaki Gogia lieten in de eerste helft een aardige indruk achter.

In de tweede helft kwam een totaal ander elftal het veld in. Proefspeler Kristoffer Anderson liet zich nadrukkelijk zien in de tweede helft en scoorde fraai de 4-0 door vanaf 20 meter binnenkant paal raak te schieten. Daarna ging het snel met het scoreverloop. Jaroslav Navratil scoorde de 5-0. Vervolgens scoorden Mathias Schamp (2x), Ben Rienstra (2x) en Kristoffer Anderson nogmaals.

Foto: Heraclesfotosite.nl

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!