Afgelopen maandag was de jaarlijkse persdag. Al vrij snel in het seizoen waarbij de selectie nog lang niet rond is en er nog veel spelers bij moeten komen. Veel nieuws werd er dan ook niet verteld. Een sportieve doelstelling uitspreken was dan ook nog niet mogelijk.

“Daar kun je eigenlijk pas in september iets over zeggen”, aldus voorzitter Jan Smit. “Ik vind het vreemd dat de transferwindow doorloopt tot begin september, als er al een aantal wedstrijden is gespeeld, maar daar zullen we mee moeten leven.” Aanwinst Bryan Linssen was ook aanwezig. De 22-jarige aanvaller mocht direct zijn eerste dag in Almelo op de foto. Lerin Duarte was er nog niet bij. Hij heeft langer vakantie vanwege interland verplichtingen.

Onze fotograaf was deze dag aanwezig en schoot onderstaande foto's.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!