Heracles Almelo heeft vanmiddag in Bornerbroek met 1-1 gelijk gespeeld tegen de Belgische topclub Standard Luik. Alle doelpunten vielen al in de eerste tien minuten van de wedstrijd. Proefspeler Akaki Goggia scoorde namens Heracles.

De beginfase van de wedstrijd bleek achteraf het leukste deel van de wedstrijd. Op aangeven van Bryan Linssen schoot Akaki Goggia in de zesde minuut raak. Geen minuut later was de stand alweer gelijk. Michy Batshuami draaide weg bij Ben Rienstra en scoorde de 1-1. Daarna waren de kansen schaars. Thomas kreeg een kans met een vrije trap en ook Standard Luik werd een keer kansrijk. In het laatste gedeelte van de eerste helft sloeg de vlam in de pan. Eerst was er een harde charge op Bart Schenkeveld en niet veel later kon Antonio Pereira Dos Santos namens Standard Luik van het veld nadat hij Thomas had neergehaald.

In de tweede helft kon de ploeg van Jan de Jonge tegen tien man weinig uitrichten. Proefspeler Oussama Tannane kwam in het veld. Jaroslav Navratil was na ruim 70 minuten nog het dichtbij een treffer, maar het bleef 1-1 op het veld van RKSV Bornerbroek.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!