Jan Smit liet vandaag na de wedstrijd tegenover RTV Oost weten dat ze in vergaande onderhandeling zijn met een nieuwe rechtsbuiten. De speler, waarvan de naam niet bekend is, zal komende maandag gepresenteerd worden.

Volgens de voorzitter moet er nog wel een gesprek worden gevoerd met de betreffende speler, die op huurbasis naar Almelo zal komen. Deze speler is volgens Jan Smit Eredivisie-waardig. Verder wist Jan Smit nog te vertellen dat Akaki Goggia waarschijnlijk niet komt. De buitenspeler van VFL Wolfsburg moet te veel kosten. De proefperiode van Andrew Barrowman zit er op. Hij kreeg geen contract en daarom moet Heracles verder op zoek naar een spits. Over Kristoffer Anderson is nog niets bekend.

Oussama Tannane, die vanaf vrijdag bij Heracles op proef is, gaat komende maandag mee op trainingskamp.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (54)

Reageer nu!