Jong Heracles heeft de oefenwedstrijd in het Duitse Billerbeck tegen de jongelingen van Schalke 04 met 3-1 gewonnen. De ploeg bestond voornamelijke uit de jongere spelers.

Bij Heracles startte de proefspelers Aleksei Kangaskolkka en Oussama Tannane in de basis. Eerstgenoemde nam direct de 1-0 voor zijn rekening in de 13e minuut. Heracles kreeg een penalty en de Fin wist hier wel raad mee: 1-0. Na de rust kwam Mikhail Rosheuvel in het veld. De snelle buitenspeler was zeer bepalend. Hij leverde twee assists af. Eerst op Bryan Linssen die de 2-0 scoorde en later scoorde Jaroslav Navratil de 3-0  op aangeven van Rosheuvel. Jong Schalke wist daarna nog wel de eretreffer te maken.

Opstelling Heracles: Heracles: Telgenkamp, Te Wierik, Schenkeveld (46. Koenders), Veldmate (65. Rienstra), Paljic (65. Davidson), Belterman (65. Duarte), Navratil, Schamp (65. Matei), Tannane (46. Rosheuvel), Kangaskolkka (60. Bruns), Dorda (65. Linssen).

zp8497586rq

Reacties (116)

Reageer nu!