Jong Heracles heeft de oefenwedstrijd in het Duitse Billerbeck tegen de jongelingen van Schalke 04 met 3-1 gewonnen. De ploeg bestond voornamelijke uit de jongere spelers.

Bij Heracles startte de proefspelers Aleksei Kangaskolkka en Oussama Tannane in de basis. Eerstgenoemde nam direct de 1-0 voor zijn rekening in de 13e minuut. Heracles kreeg een penalty en de Fin wist hier wel raad mee: 1-0. Na de rust kwam Mikhail Rosheuvel in het veld. De snelle buitenspeler was zeer bepalend. Hij leverde twee assists af. Eerst op Bryan Linssen die de 2-0 scoorde en later scoorde Jaroslav Navratil de 3-0  op aangeven van Rosheuvel. Jong Schalke wist daarna nog wel de eretreffer te maken.

Opstelling Heracles: Heracles: Telgenkamp, Te Wierik, Schenkeveld (46. Koenders), Veldmate (65. Rienstra), Paljic (65. Davidson), Belterman (65. Duarte), Navratil, Schamp (65. Matei), Tannane (46. Rosheuvel), Kangaskolkka (60. Bruns), Dorda (65. Linssen).

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (116)

Reageer nu!