Heracles heeft zich versterkt met de 19-jarige aanvaller Oussama Tannane. De vleugelaanvaller mocht afgelopen week mee op trainingskamp in Billerbeck en wist de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten. Tannane komt transfervrij over van SC Heerenveen en tekent voor één seizoen in Almelo met een optie voor nog twee seizoenen.

“Hij heeft tijdens de trainingen en wedstrijden aangetoond een versterking voor ons te zijn”, aldus voorzitter Jan Smit. Tannane speelde eerder voor Zeeburgia en was actief in de jeugdopleidingen van Ajax, FC Utrecht en PSV. Jan de Jonge kende hem al van SC Heerenveen en wordt nu dus definitief herenigd met de trainer van Heracles Almelo.

Namens de redactie: welkom in Almelo en succes!

Foto: svHeracles.nl

Oussama Tannane is een aanwinst voor Heracles

Bekijk resultaten

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (39)

Reageer nu!