Heracles heeft dinsdagavond in Den Ham de oefenwedstrijd tegen Jupiler League club FC Emmen met 1-0 gewonnen. In een matige wedstrijd wist Bryan Linssen in de tweede helft voor het enige doelpunt te zorgen.

Trainer Jan de Jonge startte met Thomas Bruns in de spits en Matthias Schamp als rechtsbuiten. Mikhail Rosheuvel heeft een hamstringblessure en de nieuwe aankoop Oussama Tannane begon op de bank. In de eerste helft wist Heracles weinig tot niets te creëren en was FC Emmen zelfs nog dichterbij een doelpunt. Dankzij Remko Pasveer bleef het 0-0 tot aan de rust in Den Ham.

In de tweede helft werd het er niet veel beter op. Bryan Linssen wist wel de 1-0 te scoren, maar verder waren er weinig hoogte punten te beleven. Invaller Oussama Tannane was met enkele acties en schoten nog het gevaarlijkst aan Heracles-zijde. Daan Rienstra mocht in de tweede helft zijn debuut maken voor Heracles. Verder was er nog een oude bekende aanwezig in Den Ham. Glynor Plet nam een kijkje bij zijn oude club en misschien wel zijn toekomstige club? We zullen het zien…

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!