Heracles heeft zijn spits binnen. De Finse spits Aleksei Kangaskolkka komt voor twee seizoenen naar Almelo met een optie voor nog een seizoen. De 24-jarige spits komt over van het Zweedse Jönköping Södra IF.

“Aleksei heeft tijdens het trainingskamp in Billerbeck laten zien een bruikbare spits te zijn voor ons die ook als aanspeelpunt kan fungeren”, aldus voorzitter Jan Smit.  De 24-jarige aanvaller heeft de Finse nationaliteit en kwam ook negen keer uit voor Finland onder 21. Kangaskolkka maakte in 2004 zijn debuut in de hoogste Finse afdeling namens MyPa, waar hij tot en met 2008 speelde. In 2009 en 2010 kwam hij in dezelfde competitie uit voor Tampere United voordat hij in 2011 de overstap maakte naar Mariehamn. Namens die club werd Kangaskolkka in 2012 tweede topscorer van Finland met 15 treffers.

Namens de redactie: Welkom Aleksei!

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (61)

Reageer nu!