Heracles Almelo heeft zijn belangstelling getoond voor Glynor Plet. De technische staf ziet in hem de ideale kandidaat om de spitspositie op te vullen en wil hem voor een jaar huren van FC Twente. Naar verluidt ziet Twente hier niks in en wil Twente de spits alleen verkopen. Aldus de Telegraaf.

De lange aanvaller is natuurlijk geen onbekende voor ons. Hij verruilde anderhalf jaar geleden Heracles voor een avontuur in Enschede, wat in een groot fiasco uitliep. In het begin kreeg hij nog wel speelminuten, maar hij wist uiteindelijk niet te overtuigen in Enschede. Na een half jaar werd hij uitgeleend aan RC Genk, waar hij dat wel deed. Hij kwam daar 21 keer in actie en wist tien keer het net te vinden.

Destijds heeft de aanvaller 1.5 miljoen euro en Ninos Gouriye opgeleverd. inmiddels is Gouriye voor een half miljoen naar ADO vertrokken. Een huur van de aanvaller zou dus op zijn zachtst gezegd heel voordelig uitpakken.

(Foto: De Telegraaf)

Ik zie Glynor Plet graag terugkomen

Bekijk resultaten

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (87)

Reageer nu!