Seifeddin Chabbi was vanaf dinsdag op proef en is door Heracles nu al weer afgetest. Dit weet Heracles te melden via zijn officiele Twitter-account. De geboren Oostenrijker met Tunesisch paspoort trainde dinsdag mee en deed vanmiddag mee met Jong Heracles in een oefenwedstrijd tegen Jong Go Ahead Eagles.

De 20-jarige aanvaller scoorde wel in de oefenwedstrijd van Jong Heracles tegen Jong Go Ahead Eagles (2-0 winst). Hij was verantwoordelijk voor de 1-0. Chabbi, afkomstig van Hoffenheim 2, bleek echter niet de gewenste versterking te zijn voor Heracles. Heracles is verder nog druk bezig met de selectie te versterken. Vele namen gaan al de ronde zoals Gregor Breinburg (De Graafschap), Sven Michel (Borussia Monchengladbach) en Reza Ghoochannejhad (Standard Luik).

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (83)

Reageer nu!