Matthew Amoah komt de komende twee dagen op proef. De 32-jarige aanvaller, die vooral furore maakte bij Vitesse en NAC Breda mag aan de technische staf laten zien of hij de gewenste versterking is of niet.

Heracles is druk op zoek naar een spits. Aankomend weekend begint de competitie alweer en in tegenstelling tot voorgaande jaren is de selectie relatief smal. Zo werd Tim Väyrynen te duur bevonden en werden tal van proefspelers al afgetest.

Amoah kwam vorig jaar niet veel in actie voor Heerenveen. Hij moest Alfred Finnbogason voor zich dulden. Hij kwam in zijn loopbaan al eerder uit voor Vitesse, Fortuna Sittard, Borussia Dortmund, NAC Breda, Mersin en SC Heerenveen. Bij NAC scoorde hij in de voorbereiding aan de lopende band, maar NAC kon financieel niet voldoen aan de eisen van Amoah.

Denk jij dat Matthew Amoah een versterking is?

Bekijk resultaten

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (90)

Reageer nu!