Matthew Amoah wordt de nieuwe spits van Heracles Almelo! De Ghanese aanvaller gaat vrijdag een contract ondertekenen dat hem voor een seizoen aan Heracles verbindt. “Hij maakte een goede indruk op de technische staf en wij denken dat hij voor ons ook een scorende spits zal blijken”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. op de website van Heracles Almelo.

Matthew Amoah kwam in zijn loopbaan al eerder uit voor Vitesse, Fortuna Sittard, Borussia Dortmund, NAC Breda, Mersin en SC Heerenveen. Bij NAC scoorde hij in de voorbereiding aan de lopende band, maar NAC kon financieel niet voldoen aan de eisen van Amoah. In eerste instantie wilden ze hem een amateurcontract aanbieden, waarna ze later alsnog over de brug kwamen met een profcontract. Heracles is NAC hiermee dus te snel af.

Denk jij dat Amoah de ideale spits is voor Heracles? Laat je reactie achter onder de reacties.

[poll id=”72″]

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (88)

Reageer nu!