De Eredivisie is gisteren gestart met een 3-0 winst van Ajax op Roda JC en morgen is het de beurt aan Heracles om af te trappen voor de Eredivisie!

Morgen staat Vitesse uit op het programma. Een wedstrijd waarin gelijk gemeten kan worden hoe ver “we” nu eigenlijk als selectie staan. Want dat de selectie veranderd is, dat moge duidelijk zijn. Alhoewel Remko Pasveer en Lerin Duarte beiden vooralsnog gebleven zijn, speelt Heracles bijvoorbeeld met een totale nieuwe voorhoede. Zo speelt Matthew Amoah waarschijnlijk in de spits, gaat Bryan Linssen de linkerflank bestrijken en zal Oussama Tannane dit aan de rechterkant doen.

Bij Vitesse komen de Heraclieden een aantal bekenden tegen. Zo zit Peter Bosz op de bank als hoofdtrainer, assisteert Hendry Krüzen hem daarbij en speelt Marko Vejinovic hoogstwaarschijnlijk op de plek waar voorheen Marco van Ginkel speelde. Het belooft dus een heet avondje te worden in de Gelredome. Jan de Jonge spreekt op de officiële website van Heracles van een lastige tegenstander. “In het Gelredome beginnen is natuurlijk lastig. Vitesse is een goede tegenstander en een zeer ambitieuze club. We hebben ze in de voorbereiding een paar keer gezien en ze hebben veel kwaliteit. Het is een mooie uitdaging om een goed figuur te slaan. We gaan er alles aan doen om punten binnen te halen.”

Het meespelen van Lerin Duarte is nog twijfelachtig. De middenvelder heeft wat tikjes opgelopen tegen Getafe en ondervindt daar nog hinder van. Jason Davidson is nog geschorst. Vandaag zal gaan blijken of hij fit genoeg is om te spelen. De vermoedelijke opstelling van Heracles ziet er als volgt uit:

Remko Pasveer, Bart Schenkeveld, Milano Koenders, Ben Rienstra, Christian Dorda, Thomas Bruns, Dario Vujicevic, Kwame Quansah, Lerin Duarte/Oussama Tannane, Matthew Amoah, Bryan Linssen

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Pieter Vink en begint om 14:30.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (58)

Reageer nu!