Heracles heeft ook zijn eerste thuiswedstrijd verloren dit seizoen. In het eigen Polman Stadion kon het niet overtuigen en verloor het met 3-1 van PEC Zwolle. Het doelpunt voor Heracles was een eigen doelpunt van Zwolle verdediger Maikel van der Werff.

Heracles kwam al vliegensvlug op een 1-0 achterstand in het Polman Stadion. Na een fout van Bart Schenkeveld kon Jesper Drost namens PEC Zwolle al naar 13 seconden de openingstreffer aantekenen. Een dramatisch begin van het seizoen in het Polman Stadion. Daarna werd het er niet beter op. De verdediging oogde erg onzeker en maakte veel fouten. Heracles kreeg nog wel een kans via Matthew Amoah, maar Begois redde. Nog binnen het kwartier stond er 0-2 op het scorebord. PEC Zwolle kon ongehinderd aanvallen en via Kamohelo Mokotjo werd het 0-2. Heracles had daarna weinig in te brengen en speelde in een veel te laag tempo. PEC Zwolle loerde op de foutjes. Vlak voor rust kwam Heracles toch nog eningzins terug in de wedstrijd. Maikel van der Werff trof onbedoeld in eigen doel en nam zo de 1-2 voor zijn rekening vlak voor rust.

In de tweede helft kwam Dario Vujicevic in het veld voor Milano Koenders. Heracles probeerde wat meer druk naar voren te creëren, maar liet achterin wel veel ruimte achter. Heracles ging op jacht naar de 2-2, maar echt veel kansen leverde het niet op. Een kans voor Bryan Linssen en Matthew Amoah waren de enige wapenfeiten. Door de aanvalsdrang van de Heraclieden kwam er achterin veel ruimte. Invaller Guyon Fernandez kon hierdoor in de slotfase de beslissende 1-3 aantekenen en zo was de wedstrijd gelopen. Erg teleurstellende eerste thuiswedstrijd van het seizoen waarin verdedigend het nog wel veel beter moet worden en er creativiteit ontbreekt.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (168)

Reageer nu!