Heracles Almelo heeft vanavond zijn eerste thuiszege van het seizoen 2013-2014 in de Eredivisie geboekt. In een slechte wedstrijd wist Heracles dit keer wel eens de drie punten in eigen huis te houden. ADO Den Haag werd met een minimale 1-0 zege verslagen.

Heracles begon niet al te goed aan de wedstrijd. Met ongewijzigd elftal ten op zichtte van de goede wedstrijd tegen PSV, kreeg ADO in de beginfase enkele mogelijkheden. Spits Mike van Duinen schampte de bal langs. Ex-speler Ninos Gouriye was vooral in het begin de dreigende speler aan ADO-zijde. Na zo’n twintig minuten spelen kwam Heracles wat beter in de wedstrijd, zonder dat het echt goed speelde. Lerin Duarte en Mikhail Rosheuvel kregen kansen. Jason Davidson wist Heracles na een dik half uur op voorsprong te schieten. De verdediger was meegekomen bij aanval en schoot binnen na een schot van Lerin Duarte. Vlak voor rust zag Ben Rienstra zijn schot nog over gaan.

In de tweede helft probeerde ADO in de beginfase de gelijkmaker te forceren. De bezoekers wisten echter niet gevaarlijk te worden. Het beeld van de tweede helft was niet best. Erg rommelig en goed voetbal was er weinig te zien. Heracles wist geen uitgespeelde kans te creëren. Ook na de tweede gele kaart van Dion Malone kon Heracles niet wat extra’s brengen en bleef het 1-0 in Almelo.

De foto’s

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!