Heracles speelt morgen de altijd moeilijke wedstrijd tegen NAC Breda. De Almeloërs, die goede zaken deden door in Waalwijk de drie punten te pakken wacht een lastig avondje tegen NAC, aangezien de mannen uit Breda ook een goede reeks kennen.

Het is zaak om de stijgende lijn die de afgelopen periode is ingezet door te trekken naar de komende weken. NAC uit zou in principe een te kloppen ploeg moeten zijn als er met strijd en passie gespeeld wordt.

Jan de Jonge heeft in ieder geval vertrouwen in een goede afloop van de wedstrijd: “We moeten minimaal dezelfde strijd leveren als NAC en onze momenten pakken om te voetballen. Een aantal jongens klopt aan de deur van het eerste elftal, dus iedereen moet het maximale brengen. Al is teveel wisselen in een elftal nooit goed. We moeten de lijn van de afgelopen week doorzetten. Bij RKC hebben we periodes goed gevoetbald, die periodes moeten langer worden.”

“NAC thuis en uit is een groot verschil. In Breda staat het publiek erachter, het avondje NAC is landelijk bekend. Als wij ons niveau halen en in balbezit durven te voetballen zijn we kansrijk. NAC is thuis sterk, ze hebben gewonnen van AZ, dat zegt genoeg.” Aldus de oefenmeester op Heracles.nl.

Anthony Lurling voorziet een moeilijke avond en vindt Heracles een goede ploe. “Het is ook een voetballende ploeg. Ze hebben verdedigers die willen voetballen en daardoor zijn ze misschien wat kwetsbaarder.” Aldus de aanvaller tegenover Goal.com.

De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Reinold Wiedemeijer en begint morgenavond om 20.45.

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!