Heracles heeft vanavond met 2-1 verloren in Breda van NAC. De ploeg van trainer Jan de Jonge kreeg voldoende kansen om de wedstrijd na zich toe te trekken. Het was NAC dat in de slotfase de wedstrijd won. Bruns hielp Heracles nog wel op gelijke hoogte, maar dit baatte niet.

Heracles begon in Breda niet al te best aan de wedstrijd. De eerste goede kansen waren voor de thuisploeg. Jeffrey Sarpong schoot op de vuisten van Remko Pasveer. Daarna kreeg NAC Breda in het eigen stadion opnieuw een kans. Heracles kwam goed weg toen Rydell Poepon de bal miraculeus via Remko Pasveer naast het doel zag rollen. Geleidelijk in de eerste helft nam Heracles meer en meer het heft in handen. Het was veel in balbezit en creëerde ook een aantal goede kansen.  Mark Uth had een goede kans oog-in-oog met doelman Jelle ten Rouwelaar, maar schoot recht op de doelman. Na zo’n 25 minuten kwam de beste kans voor Heracles. Op aangeven van Bryan Linssen schoot Mikhail Rosheuvel van dichtbij snoeihard op de lat. Heracles begon aardig te combineren en Mark Uth dwong Jelle ten Rouwelaar tot het uiterste met een goed schot op doel. In de slotfase van de eerste helft kreeg NAC nog een kansje. Mats Seuntjens kopte naast uit een vrije trap. Beide ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

In het tweede bedrijf had ook Heracles goede kansen. Thomas Bruns kreeg enorme kansen om te scoren. Toch was het de thuisploeg dat de score na rust al snel opende. Rydell Poepon kopte een hoekschop knap raak. Een paar minuten later was de stand al weer gelijk in Breda. Thomas Bruns wist nu wel te scoren. Heracles liet daarna de kansen liggen om op voorsprong te komen. Het drong aan maar wist de kansen niet af te maken. NAC Breda speelde niet goed, maar scoorde in de slotfase wel de 2-1 via invaller Stip Perica. De scherpte miste deze avond bij Heracles en dat brak de ploeg van trainer Jan de Jonge erg op. Heracles had het betere spel, maar dat bracht niets op helaas!

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!