Vorige week had Heracles de IJslandse aanvaller Hólmbert Aron Fridjónsson enkele dagen op proef. De ‘Bas Dost-achtig type’ liet een prima indruk achter op de technische staf van Heracles en ze houden hem goed in de gaten.

De 20-jarige IJslander maakte vorige week ook direct een doelpunt in het oefenduel tegen PEC Zwolle (4-4). De 1 meter 95 lange Fridjónsson speelt in eigen land voor Fram Reykjavik, waarvoor hij dit seizoen in de competitie tien goals maakte. ‘Hij is een beetje een Bas Dost-achtig type’, aldus directeur Nico-Jan Hoogma in gesprek met Voetbal International. ‘Het afmaken is een kwaliteit van Fridjónsson, dat liet hij ook zien in het oefenduel.  Al met al hebben we een positieve indruk aan zijn verblijf overgehouden. We zijn voor volgend seizoen op zoek naar versterking voor de voorste linie. Fridjónsson is een van de opties die we daarvoor in ons achterhoofd houden.’

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!