Zondagmiddag speelt Heracles Almelo een thuiswedstrijd tegen NEC. Het is de nummer 12 tegen de nummer 18. De wedstrijd zal zondag al om 12.30 uur beginnen in het Polman Stadion.

Heracles verloor twee weken geleden onnodig bij NAC met 2-1. Het spel was niet zo slecht, maar de kansen werden gewoonweg niet benut in die wedstrijd. Zondagmiddag zal er meer scherpte in de afronding nodig zijn tegen het geplaagde NEC. Trainer Jan de Jonge moet het dan wel doen zonder Milano Koenders, die een knieblessure opliep deze week. Verder kan De Jonge nog steeds niet beschikken over Dario Vujicevic en Kwame Quansah is nog een klein vraagteken. Jan de Jonge over de tegenstander: “NEC is een lastige tegenstander. Ze zoeken naar de juiste samenstelling en natuurlijk naar de eerste overwinning. Onlangs kwamen ze tegen Go Ahead goed terug van 3-0 naar 3-3. Het is geen ploeg om te onderschatten. Ze zullen knokken om uit de degradatiezone te komen. Natuurlijk houd je altijd wel rekening met een tegenstander, maar het gaat er vooral om dat wij onze eigen dingen goed doen.”

Bij tegenstander NEC loopt het nog niet soepel. De Nijmegenaren staan onderaan de ranglijst met vier punten. De ploeg van trainer Anton Janssen won deze competitieronde nog geen wedstrijd en speelde vier keer gelijk. Twee weken geleden verloor het in een spectaculair duel van Go Ahead Eagles met 4-3 in de Adelaarshorst. Qua kwaliteit zit het wel aardig goed bij NEC. Met Michael Higdon, Jakob Jantscher en Samuel Štefánik haalde NEC aardig wat kwaliteit in huis. Laatstgenoemde is er zondag niet bij in Almelo. De Slowaak kampt met een hamstringblessure. Tobias Haitz en Søren Rieks zijn daarentegen weer volledig fit verklaard en trainden deze week weer met de groep mee.

De wedstrijd staat zondag om 12.30 uur onder leiding van scheidsrechter Eric Braamhaar.

Sponsoren

Reacties (43)

Reageer nu!