Donderdagavond vond de loting plaats in Rotterdam bij Excelsior voor de achtste finale van de KNVB Beker. Heracles werd gekoppeld aan Feyenoord en speelt thuis in het eigen Polman Stadion, een prachtig affiche! Veel clubs uit de Eredivisie werden aan elkaar gekoppeld met uitzondering van Ajax en PEC Zwolle. Titelhouder AZ krijgt sc Heerenveen op bezoek.

Heracles speelt de achtste finale tegen Feyenoord op dinsdag 17, woensdag 18 of donderdag 19 december. Feyenoord versloeg HSV Hoek in de vorige ronde met 3-0, terwijl Heracles Topklasser Excelsior ’31 uitschakelde (2-5).

Overzicht loting achtste finale KNVB Beker:

FC Groningen – NEC Nijmegen
SC Cambuur – FC Utrecht
JVC Cuijk – MVV Maastricht
Ajax – IJsselmeervogels

Heracles Almelo – Feyenoord
AZ – sc Heerenveen
Roda JC Kerkrade – Vitesse
Excelsior – PEC Zwolle

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!