Voor Heracles Almelo staat alweer de twaalfde wedstrijd van de Eredivisie op het programma. De Almeloërs ontvangen morgen FC Groningen.

Heracles heeft momenteel samen met GA Eagles een wedstrijd minder gespeeld dan de rest. De wedstrijd die afgelopen weekend werd afgebroken, zal in december worden uitgespeeld. In de knotsgekke competitie die de Eredivisie heet, kan de stand er na het weekend weer compleet anders uitzien. Met vijf punten boven de laatste en acht punten onder de eerste plek staat alles angstig dicht bij elkaar.

Heracles speelde het afgelopen weekend zoals gezegd dus tegen de Eagles. Een wedstrijd die überhaupt niet door had moeten gaan. Getracht werd om in de stromende regen er toch nog wat van te maken, maar het water kwam met zoveel, dat het veld na twinig minuten spelen helemaal blank stond. Uitspelen dus op een andere datum en een ander tijdstip. 4 december om 20:45!

Trainer Jan de Jonge zal de wedstrijd tegen Groningen hoogstwaarschijnlijk met dezelfde elf beginnen als tegen de Eagles. Dit betekent dat Leon van Dijk wederom een basisplek heeft. Mike te Wierik is er een tijdje uit met een blessure aan zijn kuit. Milano Koenders is er ook niet bij, waardoor het centrale verdedigingsduo zal bestaan uit Streutker en Veldmate. Het middenveld met Quansah, Bruns en Rienstra en de aanval met Rosheuvel, Uth en Linssen zal ongewijzigd zijn.

FC Groningen speelde zijn laatste wedstrijd tegen Roda JC en waar het heel lang op weg leek naar een overwinning tegen de Limburgers, was het oud Heraclied Fledderus die de stand naar gelijke hoogte (3-3) tilde. Een bittere pil voor de Groningers, die met een overwinning op een gedeelde tweede plek hadden gestaan.

De wedstrijd zal morgen beginnen om 19:45 en staat onder leiding van arbiter Liesveld.

Sponsoren

Reacties (66)

Reageer nu!