Heracles lijkt de strijd verloren te hebben om de IJslandse spits Hólmbert Aron Fridjónsson. Celtic lijkt doortastender te handelen en heeft zelfs al een eerste bod gedaan op de 1,95 meter lange spits weet Sky Sports te melden. De 23-jarige IJslander was pas geleden op proef in Almelo en liet een prima indruk achter.

Celtic heeft inmiddels een bod van 150.000 euro gedaan op de type-Dost spits van Fram FK uit Reykjavik. Een akkoord ligt nog niet op tafel, maar grote problemen worden niet verwacht. “We hebben een bod van Celtic ontvangen en hen maandagavond geantwoord. Het verschil tussen vraag en aanbod is niet erg groot”, aldus de voorzitter van Fram.

De 23-jarige Fridjónsson maakte in 23 wedstrijden 12 goals. “Hij heeft potentie en is een speciaal soort speler. Celtic zou een goede club voor hem zijn”, besluit de preses van de IJslandse club.

Sponsoren

Reacties (64)

Reageer nu!