Herinneren jullie je nog dat de spelers voor elkaar én het publiek door het vuur gingen? Herinneren jullie je nog dat het stadion als één blok achter het elftal stond… Herinneren jullie je nog dat er een elftal stond met aanvallende intenties… Herinneren jullie je nog dat het stadion steevast uitverkocht was? Herinneren jullie je de tijd nog dat tegenstanders met knikkende knieën naar Almelo kwamen?

Helaas. De realiteit gebiedt te zeggen dat de wisselwerking tussen het publiek en de spelers weg is, de meeste fanatieke supporters weggejaagd zijn met stadionverboden, Heracles angsthazenvoetbal speelt, het volle stadion inmiddels niet meer vol is en de tegenstander inmiddels met de “Three Little Birds” van Bob Marley op de iPhone hun weg naar Almelo inzetten.

Heracles verloor vanavond de wedstrijd tegen FC Utrecht met 1-2. Illias Bel Hassani zette de Heraclieden nog wel op voorsprong, maar in de tweede helft werd deze goal teniet gedaan door Jens Toornstra. Scheidsrechter Higler zag een handsbal van De Ridder niet, waardoor Toornstra kon gaan aanleggen. Een gelukkige goal, maar niet eens onverdiend te noemen, aangezien de Domstedelingen al in de eerste helft riante kansen hadden om op voorsprong en of gelijk te komen.

Tot overmaat van ramp maakte dezelfde Toornstra tien minuten voor tijd de 1-2. Een bittere pil voor Heracles, dat hiermee in de onderste regionen bivakkeert. Plek 15, nog net voldoende om boven de nacompetitiestreep te staan.

Komende woensdag wordt er ingehaald tegen de Eagles……..

Sponsoren

Reacties (113)

Reageer nu!