Het lijkt er niet op dat het nieuwe stadion nog gaat komen. De plannen om een compleet nieuw stadion te bouwen werd eerder dit jaar goedgekeurd door de gemeente, maar het lijkt er vooralsnog niet op dat de financiering rond gaat komen. De vijftien miljoen euro die eerder was toegezegd door de gemeente, lijkt voor een nieuw stadion onbruikbaar, aangezien de winkeliers om het stadion mee te exploiteren moeilijk te vinden zijn.

OP 18 december komt Heracles Almelo met een definitief stadionplan. Daarin zit hoogstwaarschijnlijk geen plan voor een nieuw stadion. “Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat een nieuw stadion niet haalbaar blijkt”, zegt fractievoorzitter Irene ten Seldam van de Almelose CDA-raadsfractie tegenover de TC Tubantia.  Het meest voor de hand liggende alternatief lijkt een tweede ring, die gebouwd zal worden bovenop de lange zijde aan de kant van ON. Deze mogelijkheid wordt momenteel dan ook onderzocht.

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!