Heracles wist afgelopen woensdag geen drie punten mee te nemen uit de Adelaarshorst. Er werd met 1-1 in de slotminuut gelijk gespeeld. De ploeg van trainer Jan de Jonge zit in een zeer moeilijke fase en staat net een punt boven de nacompetitie plaats. Aanvoerder Remko Pasveer heeft goede hoop dat er betere tijden aanbreken.

Pasveer reageerde na de wedstrijd tegen GAE dat trainer Jan de Jonge totaal niet ter discussie staat. “Nee, absoluut niet. De trainer staat niet ter discussie.” Volgens Pasveer heeft Heracles wat tijd nodig. “Het staat op zich goed, het ontbreekt ons soms aan een beetje geluk. Er is deze zomer natuurlijk veel veranderd, ten opzichte van vorig seizoen zijn veel bepalende spelers vertrokken. We hebben nu andere jongens op het middenveld en voorin staan en moeten op een andere manier spelen. Dat kost tijd, maar het komt goed.”

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!