Heracles Almelo heeft vanmiddag in Algericas zijn eerste wedstrijd van dit jaar niet weten te winnen. Het verloor met 1-0 van de hekkensluiter uit de Bundesliga, Eintracht Braunschweig. Bij rust was de stand nog 0-0 in het Estadio Municipal.

Heracles was in de eerste helft de betere ploeg en had het veldoverwicht. Ook kreeg het de beste kansen. Thomas Bruns was dichtbij de 1-0 via een kopbal, maar keeper Davari van Eintracht stopte zijn inzet. In de tweede helft waren de rollen duidelijk omgedraaid. Eintracht Braunschweig was de veel betere ploeg en kwam ook verdiend op 1-0 na een dik uur spelen. Havard Nielsen scoorde namens de Duitse Bundesliga club het enige doelpunt van de wedstrijd. Daarna werd er veel gewisseld en kwam ook Berry Powel nog in het veld voor Heracles.

Morgen (donderdag) speelt Heracles opnieuw een oefenwedstrijd tegen een Duitse club. Om 16.00 uur is Preußen Münster de tegenstander in Spanje.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!