Heracles heeft het plan om een nieuw stadion te bouwen uit zijn hoofd gezet en gaat nu voor plan B. Het huidige Polman Stadion wordt uitgebreid met 3.500 plaatsen. Eerder zei voorzitter Jan Smit te vertrekken bij geen nieuw stadion, maar komt daar nu op terug.

De bouw van nieuw stadion bleek niet haalbaar vanwege de financiele hoeveelheid detailhandel rondom het stadion. Nu is er een plan gemaakt om het huidige Polman Stadion te vernieuwen en uit te breiden naar 12.000 plaatsen. “We hebben het dan over vernieuwbouw van het bestaande complex. Van het Polman Stadion zie je uiteindelijk helemaal niets terug. Met vernieuwbouw kan ik ook prima leven. Het punt is: Heracles moet verder: we zijn al zes of zeven jaar bezig met dat nieuwe stadion. Het is nu hom of kuit. Als het niet lukt, dan moeten we maar naar plan B.” aldus Jan Smit in de TC Tubantia.

Heracles hoopt dat er eind van deze maand duidelijkheid komt en dat de gemeente en provincie akkoord gaan met ‘plan B’ verniewbouw van het Polman Stadion.

Sponsoren

Reacties (88)

Reageer nu!