Thomas Bruns heeft er een tijdje over nagedacht, maar gaat niet in op een nieuwe aanbieding van Heracles om zijn contract te verlengen. De aanvallende middenvelder kreeg onlangs een mooie aanbieding van de club, maar heeft de ambitie om naar een club uit de top-5 te gaan, zo zegt hij tegenover Twentesport.com.

Bruns heeft momenteel nog een contract tot medio 2015 en de kans bestaat dus dat hij eerder vertrekt of transfervrij medio 2015. ‘Ik kreeg een paar maanden geleden al een nieuwe aanbieding van de club. Dat was een mooi aanbod. Ik heb lang gewikt en gewogen, heb het met mijn zaakwaarnemers de gebroeders Eijkelkamp besproken en ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen niet op het voorstel in te gaan. Ik richt me op een nieuwe werkgever uit de top-5 van Nederland. Naar het buitenland wil ik nu nog niet. Ik denk dat de top van de eredivisie het volgende niveau is, waar ik me verder kan ontplooien.’ Bruns ontkent dat zijn huidige status als wisselspeler een rol heeft gespeeld bij zijn keuzes. ‘Ik weet wat ik kan en vind dat ik toe ben aan een volgende stap.’ aldus Bruns tegenover Twentesport.com.

De komende zomer zal er ook al afscheid genomen worden van de transfervrije Ben Rienstra en Remko Pasveer.

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!