Morgenavond begint het weer! Dan kunnen we onze zwart-witten weer zien schitteren in de Eredivisie! Nadat de competitie drie weken heeft stil gelegen, wacht morgen gelijk een hele zware dobber. We gaan op bezoek bij FC Twente!

Trainer Jan de Jonge heeft zich met zijn elftal een weekje onder de Turkse zon kunnen voorbereiden. Een voorbereiding waarin best veel uitgekomen is. Zo werd tijdens deze trip bekend dat Pasveer zijn contract niet gaat verlengen. Zijn rol als eerste doelman gaat overgenomen worden door Dennis Telgenkamp, die nu nog reservekeeper is. Pasveer stond overigens al eerder in de belangstelling van Ajax en FC Twente, maar uiteindelijk werd dit nooit concreet.

Daarnaast werd ook bekend dat Heracles afstapt van het plan om een nieuw stadion te bouwen. Nu wordt alles op alles gezet om het huidige Polman Stadion te verbouwen naar een capaciteit voor 12.000 toeschouwers. Jan Smit wil in mei al beginnen met de bouw.

Jan de Jonge beschikt tegen FC Twente over een redelijke complete selectie. Milano Koenders is er al een tijdje uit. Hij is bezig met revalideren en is op de weg terug. Verder zijn Kangaskolkka en Gyasi er niet bij. Zij kwakkelen het hele seizoen al met blessures en pijntjes. Overigens zijn de laatste twee geen basisspelers, waardoor de opstelling ongetwijfeld niet veel zal veranderen ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen Vitesse. Vermoedelijk speelt Pasveer in de goal met daarvoor Te Wierik, Schenkeveld, Veldmate en Davidson. Op het middenveld zullen Bel Hassani, Cziommer en Rienstra te vinden zijn. Voorin is het echter nog maar afwachten wie er spelen. De enige die echt zeker lijkt te zijn van een basisplaats is Bryan Linssen. Tannane, Rosheuvel en/of Uth kunnen de rest van de aanval compleet maken.

De druk ligt bij FC Twente. Dat moge duidelijk zijn. De Enschedeërs staan dicht bij de koploper Ajax en laten zij nou net een lastige wedstrijd tegen PSV op het programma hebben staan. Genoeg redenen om een goed resultaat uit Enschede mee te nemen! Dit zal moeten gebeuren onder het toeziend oog van om en nabij de 500 supporters uit Almelo. Er schijnen door Heracles maar liefst 500 kaarten teruggestuurd te zijn naar FC Twente, die deze kaarten vervolgens in de vrije verkoop hebben gedaan.

De wedstrijd wordt morgenavond om 20:00 gespeeld en staat onder leiding van arbiter Wiedemeijer.

Sponsoren

Reacties (94)

Reageer nu!