Heracles Almelo heeft de thuiswedstrijd tegen NAC Breda met 1-2 verloren. In een teleurstellende wedstrijd trokken de Bredanaren  aan het langste eind. Alhoewel een gelijkspel een wat meer terechte uitslag leek.

In de eerste helft was Heracles de betere partij, waarbij het zo nu en dan wat kansen afdwongen. Grote kansen waren het niet, maar de druk op doelman Jelle Ten Rouwelaar was er zo nu en dan. Het dichtsbij een doelpunt was uiteindelijk Mark Uth. De Duitser prikte de bal ook binnen, nadat Ten Rouwelaar de bal losliet. Helaas werd deze goal afgekeurd vanwege buitenspel.

De 1-0 viel jammer genoeg aan de andere kant. Remko Pasveer blunderde bij een corner en Jordy Buijs maakte daar gretig gebruik van. De 0-1 was tevens de ruststand.

In de tweede helft probeerde Heracles de 1-1 te forceren. De druk werd wat opgevoerd, maar NAC bleef gevaarlijk loeren op een counter. Rydell Poepon maakte na zo’n counter dan ook de 0-2 met een rake kopbal. Hierdoor leek de wedstrijd gespeeld. Ook het inbrengen van Tannane, Powell en Bruns brachten geen zoden aan de dijk, alhoewel de 1-2 nog wel viel. Bryan Linssen tekende voor zijn zevende goal dit seizoen.

Wat wel opmerkelijk genoemd kan worden zijn de wissels. Een aanvaller voor een aanvaller, waarna uiteindelijk een centrale verdediger in de spits komt te voetballen. De stand bleef uiteindelijk steken op 1-2. Heracles laat hiermee hele dure punten liggen. Punten die dinsdag in Den Haag wel gepakt moeten worden om de aansluiting met de middenmoot en het gat met de laatsten op de ranglijst te behouden.

Sponsoren

Reacties (45)

Reageer nu!