Dinsdagavond staat er al weer een competitiewedstrijd op het programma voor de Heraclieden. De ploeg van trainer Jan de Jong moet op bezoek bij de nummer laatst op de ranglijst momenteel, ADO Den Haag. Eerder dit seizoen won Heracles nipt met 1-0 thuis door een doelpunt van Jason Davidson.

Heracles heeft snel weer de kans om de nederlaag te vergeten van afgelopen zaterdag. Er werd teleurstellend met 1-2 thuis verloren van NAC Breda, dat zeer effectief omging met de kansen. Heracles kon daarentegen te weinig dreiging creëren en verloor zo dure punten. Trainer Jan de Jonge ziet echter geen reden tot wijziging in zijn basisformatie. Dezelfde elf als tegen NAC Breda zullen in Den Haag aan de aftrap verschijnen. Het drietal Dario Vujicevic (voet), Kwame Quansah en Jens Jurn Streutker (niet wedstrijdfit) zijn nog steeds niet beschikbaar. Trainer Jan de Jonge beseft zich goed dat ook dinsdagavond weer een belangrijke wedstrijd is en onderschat de ploeg zeker niet ondanks dat zij laatste staan. “ADO Den Haag is een ploeg die thuis agressief start. De ploeg is, zeker thuis, niet te onderschatten. Ze winnen thuis van bijvoorbeeld Feyenoord, FC Twente en SC Heerenveen, dat zegt genoeg. ADO Den Haag speelt opportunistisch en is sterk bij spelhervattingen. Wij gaan ons spelconcept niet aanpassen en proberen ons eigen spel te spelen in Den Haag. We moeten elke keer weer gefocust zijn op een goed resultaat ook omdat het een competitie is waar iedereen van iedereen kan winnen”.

ADO Den Haag staat zoals eerder vermeld laatste op de ranglijst. De ploeg van trainer Maurice Steijn behaald wisselende uitslagen en moet het met name hebben van de thuiswedstrijden waarin het de punten pakt. Een niet te onderschatten tegenstander dus die al won van Feyenoord en FC Twente. Een prestatie van formaat! ADO trok voor het verstrijken van de transferdeadline nog aanvaller Yanic Wildschut aan van SC Heerenveen. Trainer Maurice Steijn kent in aanloop naar de wedstrijd van dinsdagavond weinig personele problemen en zal dus vol voor de drie punten gaan om uit de degradatiezone te komen.

De wedstrijd begint dinsdagavond om 19:45 uur in het Kyocera Stadion en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

Sponsoren

Reacties (63)

Reageer nu!