De KNVB heeft een nieuwe datum voorgesteld voor het duel Heracles – Feyenoord. Het duel zal gespeeld worden op woensdagmiddag 2 april om 15:45 uur vanwege de Nuclear Security Summit (NSS) in Den Haag die week er voor waarvoor veel politie-inzet nodig is. Het duel stond eerst gepland voor vrijdagavond 21 maart om 20.00 uur.

Tijdens de top komen 58 wereldleiders naar Den Haag om over nucleair terrorisme te praten. Het politiekorps heeft daardoor te weinig mankracht om ook het hele Eredivisie-programma in goede banen te leiden. Vrijdag heeft de KNVB met de betrokken partijen om de tafel gezeten om te kijken of een deel van de wedstrijden, onder ‘aanvullende voorwaarden’, toch door kan gaan. Dan kan het gaan om beperkte kaartverkoop of combiregelingen voor fans van de bezoekende partij.

De fans worden dus zwaar de dupe van dit besluit en ook Heracles vindt dit onacceptabel. Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma: “Wij zijn hier als club absoluut niet blij mee. We zullen tegen deze beslissing ageren en bij de KNVB en de gemeente Almelo aangeven dat dit voor ons onacceptabel is.”

Sponsoren

Reacties (22)

Reageer nu!