Zaterdagavond staat er weer een uitwedstrijd op het programma voor de Heraclieden. Heracles zal dan afreizen naar Zwolle om het op te nemen tegen PEC. De ploeg van trainer Jan de Jonge heeft wat recht te zetten. Eerder dit seizoen verloor Heracles thuis met 1-3 van de Zwollenaren.

Heracles verloor vorig weekend nipt bij PSV. Na een matige eerste helft die wel met een 1-1 stand werd afgesloten, had Heracles de uitgelezen mogelijk in de tweede helft om een punt of meer mee te nemen naar Almelo. Het werd echter 2-1 voor de Eindhovenaren. Zaterdagavond staat PEC Zwolle-uit op het programma. Ook geen makkelijke wedstrijd op voorhand. Dat weer ook trainer Jan de Jonge. “We zullen vol aan de bak moeten en dan hebben we kans. Maar dat geldt voor iedere wedstrijd. Zwolle speelde zeker in het begin van het seizoen heel goed voetbal. Daarna is het wat wisselvalliger geworden, maar je kunt zien dat het een goede ploeg is.” De Jonge kan tegen PEC Zwolle beschikken over een fitte selectie. Alleen Dario Vujicevic (voet) en Matthew Amoah (ziek)  ontbreken. Heracles zal ongewijzigd aan de aftrap staan tegen PEC.

PEC Zwolle kende een fantastische start in de Eredivisie en stond in het begin zelfs bovenaan en draaide daarna goed mee in het rechter rijtje. De ploeg van trainer Ron Jans is momenteel terug te vinden op een mooie achtste plaats op de ranglijst. De afgelopen tijd sloop er wel wat wisselvalligheid in de ploeg waardoor ze wat gezakt zijn. Desondanks heeft trainer Ron Jans er een goede ploeg van gemaakt. Ron Jans kan zaterdagavond geen beroep doen op de geblesseerden Darryl Lachman, Ryan Thomas, Trent Sainsbury, Giovanni Gravenbeek, Kamohelo Mokotjo en Leroy Labylle.

De derby staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!