Na een vrij weekend hervat Heracles Almelo de competitie weer. De ploeg van trainer Jan de Jonge speelt de belangrijke uitwedstrijd tegen NEC. Beide ploegen hebben de punten hard nodig. Eerder dit seizoen speelde Heracles in de slotminuten thuis gelijk tegen de Nijmegenaren (1-1).

Voor Heracles kwam het vrije weekend zeer gelegen. De ploeg van trainer Jan de Jonge kende wat blessures en vermoeidheid. Nu is iedereen op Dario Vujicevic weer fit en zal De Jonge iedereen nog hard nodig hebben in de resterende wedstrijden. De Heraclieden moeten de lijn die in de tweede helft thuis tegen Roda JC heeft ingezet voortzetten in Nijmegen. Dat betekent met passie en strijd de wedstrijd beginnen. “De tweede helft tegen Roda JC heeft ons wel een boost gegeven. Tegen NEC zullen we het beter moeten doen dan tegen Roda. We hebben vorig weekend drie dagen vrij gehad en vanaf maandag ligt de focus op de wedstrijd van morgen. We hebben het vrije weekend ook kunnen benutten om de jongens die wat pijntjes hadden weer fit te krijgen. Het is mooi dat dat gelukt is, we zullen iedereen bikkelhard nodig hebben om de komende tijd punten te halen. Morgen gaan we zoals altijd de wedstrijd in om drie punten te halen.” aldus Jan de Jonge op de officiële website.

NEC maakt zware tijden door dit seizoen. De ploeg van trainer Anton Janssen staat op de één na laatste plek op de ranglijst en zag zijn ploeg afgelopen woensdag ook nog eens stranden in de halve finale van de KNVB Beker. Het was erg zuur, want keeper Gentenaar blunderde bij de uiteindelijke 2-1 eindstand. Dat was dus weer een dreun. De ploeg zal de komende wedstrijden nog vol aan de bak moeten om directe degradatie en nacompetitie te ontlopen. De Nijmegenaren zullen alleen gebaat zijn bij een overwinning tegen Heracles. Anton Janssen moet het dan wel doen zonder Rens van Eijden (geschorst) en de geblesseerden Danzell Gravenberch en Navarone Foor.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. De Heraclieden worden door zo’n kleine 500 supporters gesteund in het Goffert stadion.

Sponsoren

Reacties (100)

Reageer nu!