Vandaag kwam Heracles met meer duidelijkheid over de aflopende contracten binnen de selectie. Remko Pasveer en Kwame Quansah vertrekken definitief na dit seizoen in Almelo en Bart Schenkeveld en Oussama Tannane blijven langer Heraclieden.

Heracles gaat met Schenkeveld nog om de tafel voor nieuw verlengd contract en de optie in het contract van Oussama Tannane wordt gelicht. De middenvelder/aanvaller licht daardoor tot 2016 onder contract bij de Almelose ploeg. Hij werd afgelopen zomer gehuurd van sc Heerenveen. Daarentegen gaan Mark Uth en Jens Jurn Streutker terug naar Heerenveen. Vooral de situatie Mark Uth is jammer voor Heracles. De spits kon in Almelo blijven maar gaat voor zijn kans bij sc Heerenveen. “Uth gaat niet in op onze aanbieding om onder dezelfde voorwaarden als zijn contract in Friesland bij ons te blijven. Hij wil bij SC Heerenveen voor zijn kans gaan”, licht Hoogma toe.

Verder is Heracles nog in gesprek met Ben Rienstra over een verlenging van zijn contract en wil Jason Davidson wachten tot na het WK. De vleugelverdediger kan bij een goed WK wellicht rekenen op veel belangstelling. Heracles neemt ten slotte na dit seizoen afscheids van Leon van Dijk, Renze Fij, Joey Belterman en Dario Vujicevic.

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!