Heracles speelt morgen de thuiswedstrijd. Een wedstrijd met meerdere belangen. Feyenoord gaat nog volop voor de tweede plek, terwijl Heracles (hoe gek ook) nog steeds meedoet voor de plaatsen in de playoffs.

Ja, u leest het goed. Alhoewel het spel vaak niet om aan te zien is, staat de ploeg van trainer Jan de Jonge toch maar even op 36 punten. En dat zijn er toch maar drie minder dan de huidige nummer 8, FC Groningen. Of het terecht zou zijn, laten we even in het midden (Heracles is niet de enige ploeg die zoveel onnodige punten heeft laten liggen), maar wat zou het wat zijn als er morgen even van Feyenoord gewonnen wordt! Dan zou er zomaar een heel leuk slot van de competitie in het vat zitten.

Heracles zal het in de ontmoeting met Feyenoord moeten stellen zonder de geschorste Mike te Wierik. De verdediger kreeg in de wedstrijd tegen NEC twee keer geel en moest vroegtijdig inrukken. Zijn plek zal vermoedelijk worden ingenomen door Milano Koenders.

Afgelopen weekend werd handhaving voor nóg een seizoen Eredivisie een feit. In de allerlaatste minuut was het Matthew Amoah, die ervoor zorgde dat de drie punten meer naar Almelo gingen en zo Nijmegen in rouw dompelde en Almelo in een euforische stemming achterliet.

Feyenoord draait de laatste wedstrijden uitstekend. De Rotterdammers missen dan wel Graziano Pelle vanwege een schorsing, maar ze hebben wel goede resultaten behaald in de laatste wedstrijden. Afgelopen weekend waren ze met 5-0 te sterk voor de Eagles (dat komend weekend bij ons op bezoek komt) en de week ervoor waren ze in Groningen ook al te sterk. Feyenoord zal er alles aan doen om de overwinning mee terug te nemen naar Rotterdam. Bij winst kunnen zij hun tweede plaats namelijk verstevigen. Naast Pelle is het onzeker of Joris Mathijssen mee kan doen. Hij heeft nog last van een blessure.

De wedstrijd staat morgen onder leiding van arbiter Makkelie en begint om 18:45.

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!