Ben Rienstra stuurt aan op een vertrek bij Heracles Almelo. De middenvelder heeft een aflopend contract bij Heracles en ziet sportief weinig perspectief om te blijven in Almelo.

“De sportieve toekomst van Heracles is me op dit moment te ongewis. Heracles heeft minimaal zes of zeven vertrekkende spelers, waardoor het nog maar de vraag is wat de doelstelling voor volgend seizoen zal zijn.” Zelf hoopt Rienstra, wiens contract afloopt, de stap naar een grotere club te kunnen zetten. Zijn voorkeur gaat uit naar een Eredivisieclub, zegt hij in De Telegraaf. “Ondanks interesse uit Schotland en Engeland wil ik het liefst in Nederland de stap maken naar een stabiele subtopper.”

Rienstra heeft de deur nog niet helemaal dicht gedaan om te vertrekken bij Heracles: “Ik heb bij Heracles vier prachtige jaren gehad en ben de club er dankbaar voor dat ik hier mijn debuut in het betaalde voetbal heb mogen maken. Als blijkt dat er voor komend seizoen een sterke selectie is gevormd, staat de deur wat mij betreft nog open. Als Heracles me dan nog wil tenminste.”

Sponsoren

Reacties (59)

Reageer nu!