Zondagmiddag gaat Heracles Almelo op bezoek bij FC Utrecht. Beide ploegen zijn nog steeds niet veilig in de Eredivisie en zullen er alles aan gelegen zijn om de punten te pakken. Eerder dit seizoen verloor Heracles thuis van FC Utrecht met 1-2 en heeft dus zondagmiddag in de Galgenwaard wat goed te maken!

Heracles verzuimde afgelopen weekend zich thuis in de streekderby tegen Go Ahead Eagles definitief veilig te spelen. De Heraclieden verloren en lieten zich volledig afbluffen in eigen stadion. Zondagmiddag zal het anders moeten! Passie en strijd zal aanwezig moeten zijn voor een goed resultaat in de Galgenwaard. Trainer Jan de Jonge zal het in Utrecht wel moeten doen zonder de geblesseerden Oussama Tannane (enkel) en Dario Vujicevic. Ook Thomas Bruns is een vraagteken. De middenvelder liep een enkelkwetsuur op in de streekderby tegen Go Ahead. Daarnaast zijn Milano Koenders en Kwame Quansah geschorst voor het duel tegen FC Utrecht. Simon Cziommer is wel weer beschikbaar. Hij keert terug terug van een schorsing.

FC Utrecht staat een plek onder Heracles en is ook net als Heracles nog niet veilig. De Domstedelingen hebben voor zondag maar één doel en dat is winnen van de Almeloërs. De ploeg van Jan Wouters werd afgelopen weekend in Den Haag getrakteerd op een ruime nederlaag. Er werd met 4-1 verloren in het Kyocera Stadion. Trainer Jan Wouters moet het zondag doen zonder aanvaller Steve de Ridder. De Belg is geschorst na zijn rode kaart (2x geel) in de wedstrijd tegen ADO Den Haag vorige week.

De wedstrijd staat zondagmiddag om 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Tom van Sichem.

Sponsoren

Reacties (141)

Reageer nu!