Heracles Almelo neemt niet zoals gebruikelijk tijdens de laatste thuiswedstrijd afscheid van de vertrekkende spelers, maar zal deze keer een speciale benefietwedstrijd hiervoor organiseren. Dit heeft alles te maken met dat Ajax bij Heracles kampioen kan worden volgende week zondag.

De club meldt dat de vertrekkende spelers een waardig afscheid verdienen. Vooral Kwame Quansah verdient een mooi afscheid en ook Remko Pasveer betekende veel voor de club de afgelopen jaren. “Door het eventuele kampioenschap van Ajax is dit niet in te passen en dus hebben we gekeken naar een alternatief. De jongens die weggaan verdienen een waardig afscheid. We zijn van plan om tussen 3 mei en 27 mei een benefietwedstrijd te organiseren, met gratis entree. We vragen iedereen een vrijwillige bijdrage te doneren aan de Stichting Straatkinderen Ghana die ook de voetbalschool van Kwame Quansah ondersteunt. Het is de bedoeling dat er veel oud-spelers (denk aan onder andere Martin Pieckenhagen, Rob Maas en Birger Maertens) naar Almelo komen voor deze wedstrijd. We moeten nog een datum prikken en het plan verder uitwerken, dus dit wordt vervolgd.” , aldus Nico Jan Hoogma op de officiële website van Heracles.

Ook meldt Heracles dat er dit jaar geen echte open dag wordt georganiseerd. Dit komt doordat de vernieuwbouw van het stadion al in mei begint. “De kern van een Open Dag is dat de mensen in het stadion kunnen zien waar we werken, waar de spelers zitten in de kleedkamer, hoe het spelershome eruit ziet etcetera. Dat is komende zomer door de verbouwing allemaal niet mogelijk. Dan heb je dus geen echte Open Dag.”, aldus Nico Jan Hoogma.

Sponsoren

Reacties (135)

Reageer nu!