Ajax gaat maatregelen nemen tegen de ongeregeldheden die plaatsvonden tijdens de bekerfinale. De bekerfinale werd een half uur gestaakt nadat fans van Ajax vuurwerk op hun eigen doelman gooiden.

Ajax gaat nu de supporters die in het vak zaten van waaruit vuurwerk werd gegooid weigeren. Dit zijn er om en nabij de 400. Ajax speelt zondag de kampioenswedstrijd in Almelo. Een wedstrijd, die al beladen is, vanwege de vele Ajax supporters die ongetwijfeld in het stadion zullen zitten. Eerder maakte Nico-Jan Hoogma bekend dat Ajax supporters gewoon welkom zijn en dat de jaarkaarthouders van Heracles hun kaart voor grof geld mogen verkopen.

Misschien toch een idee om dit te herzien? De kans wordt niet groot geacht, maar Heracles is wel degene die verantwoordelijk is, mochten deze taferelen zich ook in Almelo voordoen!

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!