Heracles Almelo heeft zich vandaag veilig gespeeld voor nog een seizoen Eredivisie. In een wedstrijd waarin gevochten werd om de centimeter, maakten Lasse Schöne en Simon Cziommer de doelpunten. De eindstand werd 1-1.

De eerste kans was er voor Heracles. Rosheuvel, ontsnapte over de flank en de voorzet die daaruit voortkwam, belandde net te hoog op het hoofd van Bel Hassani. Niet lang daarna mocht Lasse Schöne aanleggen van een kleine dertig meter. Gezegd moet worden: de bal ging er wel heel lekker in. Een rare draai aan de bal zorgde ervoor dat Pasveer aan de grond genageld stond. Via de onderkant van de lat ging de bal in het netje.

Dat niet alleen Lasse Schöne goed vrije trappen kan nemen, bewees Simon Cziommer, die op zijn beurt ook een vrije bal perfect over de muur lepelde. Na de 1-1 kreeg Mark Uth nog een levensgrote kans, maar waar de Duitser normaal uiterst koelbloedig blijkt, vond hij nu toch Cillissen op zijn pad. De spits heeft overigens zijn laatste wedstrijd inmiddels gespeeld in het Polman Stadion als speler van Heracles. Hij wil graag de positie van Alfred Finnbogason bij Heerenveen overnemen, die waarschijnlijk naar het buitenland vertrekt.

Maar wat er zich na deze kans allemaal afspeelde… Een adembenemend spektakel, die bij de toeschouwers nog lang in het geheugen gegrift zal staan. Allemaal gingen ze tot het gaatje met kansen over en weer. Helaas bleef uiteindelijk de score van 1-1 op het scorebord staan.

Na het laatste fluitsignaal van Pieter Vink ontplofte het stadion. Ajax werd kampioen….

Sponsoren

Reacties (76)

Reageer nu!