Wat al een tijdje in de lucht hing is nu definitief. Ben Rienstra gaat naar PEC Zwolle en tekent voor twee seizoenen in Zwolle. De middenvelder komt transfervrij over van Heracles waar hij 108 competitiewedstrijden in vier seizoenen speelde.

Ben Rienstra licht zijn komst toe op de officiële website van PEC Zwolle: ,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben blij met deze mooie club. PEC Zwolle toonde enkele weken geleden serieuze interesse en na een eerste gesprek met trainer Ron Jans en technisch directeur Gerard Nijkamp had ik meteen een positief en goed gevoel. Er waren meerdere clubs in Nederland maar ook in Engeland en Schotland die interesse toonden. Aangezien ik op sportief vlak stappen wil maken, heb ik voor PEC Zwolle gekozen, want dit seizoen heeft de club in veel wedstrijden een goede indruk achter gelaten. Het spelen van Europees voetbal en het strijden om de Johan Cruijff schaal zijn ook mooie bijkomstigheden. Tevens speelt de club in een mooi stadion dat vrijwel altijd vol zit. Het voetbal leeft in Zwolle. Ik verheug me dan ook op een goede samenwerking en zal mijn uiterste best doen om PEC Zwolle uit te laten groeien tot een stabiele club in de Eredivisie.”

Sponsoren

Reacties (74)

Reageer nu!