Jan de Jonge is content met het afgelopen seizoen. De trainer pakte weliswaar maar één punt uit de laatste vijf wedstrijden. Toch vindt de oefenmeester dat veel wedstrijden vooral zijn verloren door het missen van kansen.

De wedstrijd tegen Groningen had bijvoorbeeld ook niet verloren hoeven worden. “Ik vond dat we deze wedstrijd in een notendop speelden zoals we veel wedstrijden gespeeld hebben. Leuk voetballen, veel kansen creëren en vervolgens niet scoren. We krijgen hier in twee minuten het lid op de neus door achterin schaapachtig te verdedigen. Dat is de teneur van deze wedstrijd en ook van een aantal andere wedstrijden dit seizoen. De jongens deden hun best, maar voorin heb je ook de kwaliteit nodig om een goal te maken en dat was vandaag weer niet aan de orde.” Aldus de oefenmeester tegenover RTV Oost.

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!