Aanstaande woensdag is de afscheidswedstrijd met de selecties van de teams Quansah en Pasveer.

De wedstrijd zelf begint om 19:00.

Om echter al voor de wedstrijd voor een typisch bij onze laagdrempelige club passende sfeer te kunnen zorgen, roepen we alle Heracles supporters op om rond kwart  voor zes te verzamelen op de parkeerplaats voor het Polmanstadion.  Daar zal een stijlvol eerbetoon plaatsvinden voor zowel de vertrekkende spelers als ook voor alle vroegere clubiconen die speciaal aanwezig zijn. De actie is een gezamenlijk initiatief georganiseerd door een afvaardiging van de fanatieke aanhang  mede mogelijk gemaakt door supportersvereniging Hart voor Heracles en wordt ondersteund door de BVO Heracles Almelo.

Dus aanstaande woensdag 21 mei 2014 om kwart voor zes op de parkeerplaats bij het Polman Stadion: zorg dat je erbij bent voor een passend eerbetoon!

Sponsoren

Reacties (67)

Reageer nu!